Over Teambuilding Luik

bedrijfsuistap Luik

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitstap in Luik er niet bijzit, u bij ons een uitstap op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij ook uw hotelovernachting in Luik kunnen verzorgen.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitstap in Luik.

Beleef een onvergetelijke teambuilding in Luik. Of u nu een Outdoor Escaperoom, een Walking dinner of een Schilderen als Bob Ross workshop zoekt, bij teambuildingluik.be vindt u het.

Maar wat belangrijker is, is dat uw bedrijfsuitstap in Luik tot in de puntjes verzorgd wordt en daar is ons team enthousiaste medewerkers in gespecialiseerd. Daarnaast kunnen wij door ons netwerk van contacten met lokale horeca in Luik net wat verder gaan dan anderen.

Bedrijfsuitstappen in andere steden

Naast bedrijfsuitstappen in Luik organiseren wij ook in andere steden in België onze uitstappen zoals AntwerpenBruggeBrusselGentLeuven en Mechelen. Ook voor uitstappen in Nederland en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Uitstappen op maat in Luik

Vaak is een bedrijfsuitstap organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vaste contactpersoon

Als u een uitstap reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitstap voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitstap goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitstap 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.