De specialiteiten van Luik

Luik, ook wel Liège genoemd is de hoofdstad van de provincie Luik. De stad is gelegen aan de Maas. Luik heeft ongeveer 200.000 inwoners en de stad wordt ook wel de Vurige Stede genoemd, een naam die uit een roman van Henri Carton de Wiart afkomstig is.
Eeuwen lang, tot 1795, werd Luik geregeerd door prins-bisschoppen. Het prinsbisdom Luik strekte zich uit over het grootste deel van de huidige provincie Luik en de zuidelijke helft van de huidige provincie Namen. In het jaar 1794 waren het de burgers van Luik, verbolgen over het autoritaire optreden van hun bisschop, die de gotische Sint-Lambertuskathedraal sloopten. Op de lege plaats die ontstond is nu het Place Saint-Lambert te vinden.

GPS-tocht Luik

Beleef een spannende GPS-tocht tijdens dit bedrijfsuitje in Luik en ontdek de één van de unieke steden die Nederland rijk is. Gewapend met een GPS-ontvanger gaat u tijdens het teamuitje op zoek naar de mooiste locaties in een stad.

Aantal personen vanaf: 10
Prijs incl. diner vanaf: €52

Outdoor Triviant Luik

Speel Triviant tijdens uw bedrijfsuitje, gebaseerd op het legendarische bordspel! Welk team speelt het spel het slimste en heeft de meeste kennis paraat?

Aantal personen vanaf: 15
Prijs incl. diner vanaf: €65

E-Scooter Challenge

Op de E-Scooter maakt u een interactieve tocht door het centrum van Luik waarbij u leuke vragen en opdrachten krijgt.

Aantal personen vanaf: 10
Prijs incl. diner vanaf: €87

Help, de directeur is ontvoerd Luik

De directeur is in handen van ‘De Rode Macht’. Het is uw taak hem te vinden en te bevrijden.

Aantal personen vanaf: 15
Prijs incl. diner vanaf: €69

City Streetgolf met interactieve tour

Een zekere hole in one, dit teamuitje in Luik waarin u door het centrum golft en ook nog een interactieve speurtocht doet.

Aantal personen vanaf: 12
Prijs incl. diner vanaf: €69